تا به حال شیر جو دوسر رو امتحان کردی؟ امروز طرز تهیه شیر جو دوسر خانگی رو به شما آموزش میدیم. میتونید اون رو به قهوه خود اضافه کنید، درست کردنش خیلی راحته. شیر جو دوسر یه شیر گیاهی نرم و خامه ای و دارای طعم جالب جو دو سر هست که به قهوه یا چای شما طعم خوبی میبخشه.
بد نیست بدونید جو دوسر یک غذای فوقالعاده مغذی و سرشار از ویتامینهای مهم، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست و ضمنا در مقایسه با سایر غلات، فیبر و پروتئین بالایی داره.
برخلاف سایر دستورالعملهای شیر غیر لبنی، این مورد به تجهیزات خاصی نیاز نداره و از آنجا که نیازی به خیساندن جو دوسر ندارید، تهیه آن فقط چند دقیقه طول میکشه. تمام آنچه شما نیاز دارید یک مشت جو دوسر، آب، یک صافی و یک مخلوط کن قدرتمند است! پس منتظر چی هستید؟
مواد لازم:
- جو دوسر کامل، ½ پیمانه
- آب، 3 پیمانه
- شربت افرا یا عسل، 2 قاشق چایخوری
- عصاره وانیل، ½ قاشق چای خوری
- نمک (دریایی)، ⅛ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- جو دوسر، آب، شربت افرا یا عسل، وانیل و نمک رو در مخلوط کن بریزید و به مدت 30 ثانیه خوب ترکیب کنید.
- یک صافی ریز بر روی یک کاسه بزرگ قرار دهید و شیر رو بدون فشار دادن بیش از حد از صافی رد کنید. این یک بافت خامهایتر ایجاد میکنه که صاف و چسبناک نیست.
- در صورت تمایل، شربت افرا یا عسل بیشتری اضافه کنید تا مزه دار بشه.
- یک شب در یخچال قرار بدید تا خنک بشه. ولی اگه میخواید بلافاصله شیر جو دوسر رو بنوشید، توصیه میکنم یخ اضافه کنید.
یادت نره:
- وقتی که شیر جو دو سر چند ساعت در یخچال قرار بگیره، مایع شیر دو قسمت میشه. میتونید قبل از مصرف اون رو تکان بدید.
طرز تهیه شیر جو دو سر خانگی رو دوست داشتید؟ از خوردن این شیر گیاهی خوش طعم لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.