اگه میخواید به وعده صبحانتون یه تنوع عالی بدید طرز تهیه فرنی جو دو سر وگان رو حتما یاد بگیرید چون علاوه بر سادگی پخت، مزایای زیادی برای سلامتی داره. از خواص فرنی جو دو سر میتونیم به دارا بودن فیبر بالا و حس سیری بیشتر و در نتیجه کاهش اضافه وزن اشاره کنیم. همچنین جو دو سر باعث کاهش کلسترول و کنترل قند خون میشه.
اولین غذای کمکی برای نوزاد فرنی هست که در این دستور فرنی جو دو سر رو برای نوزادان 6 ماهه و خردسالان بصورت پوره در بیارید و با نمک خیلی کم و یا بدون نمک به کودک بدید.
اگه میخواید فرنی رژیمی جو دو سر داشته باشید سعی کنید از روغنهای گیاهی ارگانیک به میزان کم استفاده کرده و هر روز صبح جو دو سر رو در برنامه غذایی صبحانتون بگنجونید.
مواد لازم برای تهیه فرنی جو دو سر:
- آب، 3 پیمانه
- شیر گیاهی دلخواه: شیر بادام، شیر نارگیل و …1 پیمانه
- روغن نارگیل یا کره گیاهی، 1 قاشق غذاخوری
- جو دو سر، 1 پیمانه
- نمک، ¼ قاشق چای خوری
- مخلوطهای اختیاری: ادویه های آسیاب شده مانند دارچین، میوههای خشک، خرما خرد شده، آجیل خرد شده تفت داده شده مانند گردو، پوست لیمو یا پرتقال و …
طرز تهیه فرنی جو دو سر وگان:
- در یک قابلمه، آب و شیر رو مخلوط کنید.
- مخلوط رو روی حرارت ملایم بذارید تا آرام بجوشه. در این فاصله، روغن نارگیل (یا کره) رو در یه تابه با حرارت متوسط ذوب کنید.
- وقتی که ذوب شد، جو دوسر رو اضافه کرده و تفت بدید، گاهی هم بزنید تا طلایی و معطر بشه، حدود 2 دقیقه.
- جو دوسر رو در مایع در حال جوش بریزید.
- حرارت رو به متوسط تا پایین کاهش بدید، تا آرام آرام بجوشه. حدود 20 دقیقه بپزید، گاهی هم بزنید تا مخلوط غلیظ بشه.
- نمک رو اضافه کنید. فرنی جو دو سر پس از اتمام کار بسیار خامه ای خواهد بود.
- اون رو از روی حرارت برداشته و با مواد دلخواهی که مورد نظرتونه مخلوطش کنید.
- اجازه بدید جو دوسر قبل از سرو 5 دقیقه بمونه تا زمان بیشتری برای غلیظ شدن و خنک شدن درجه حرارت مطبوع داشته باشه.
- بلغور جو دوسر رو درون کاسه ها بریزید و مواد اختیاری رو که دوست دارید سرو اضافه کنید.
امیدوارم که بعد از خوردن فرنی جو دو سر مخصوصا در روزهای سرد یک روز پر انرژی و سالم رو شروع کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.