قارچ سوخاری یه پیش غذای گیاهی خوشمزه و پرطرفدار در دستهی فست فودهاست اما خبر خوب اینه که ما میخوایم یه روش ساده برای درست کردن پیش غذا با قارچ رو به شما آموزش بدیم. قارچ سوخاری فوق العاده محبوب و خوشمزست و میتونین با یه دستور ساده اون رو بدون تخم مرغ هم درست کنید. دقیقا عین همون قارچ سوخاریهایی که تو رستوران یا فست فودها از خوردنش لذت می برید.
پس با ما باشید تا طرز تهیه قارچ سوخاری وگان رو با هم یاد بگیریم:
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری وگان:
- شیر بادام هندی شیرین نشده، (یا شیر گیاهی دلخواه)، 3/4 پیمانه
- آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
- آرد، ¾ پیمانه
- نشاسته ذرت، ½ قاشق غذاخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- پودر سیر، ½ قاشق چایخوری
- فلفل، ¼ قاشق چایخوری
- سس تند، 2 قاشق چایخوری
- آرد سوخاری 3 الی 3 و ½ پیمانه
- قارچ دکمهای، 220 گرم
- روغن گیاهی برای سرخ کردن
طرز تهیه قارچ سوخاری وگان:
- در یه کاسه آرد، نشاسته ذرت، نمک، پودر سیر و فلفل رو با هم مخلوط کنید.
- سس تند رو به شیر گیاهی اضافه و با مواد خشک با هم ترکیب کنید تا نسبتا غلیظ بشه. (خمیر باید مانند خمیر پنکیک غلیظ باشه، اما اگه خیلی غلیظ بود کمی شیر گیاهی اضافه کنید تا رقیق تر بشه.)
- آرد سوخاری رو روی بشقاب یا سینی بریزید.
- اول قارچ ها رو به داخل مواد خمیری فرو ببرید.
- سپس به آرد سوخاری آغشته کنید. (از یک دستتان برای مواد خشک و از دست دیگر برای مواد مرطوب استفاده کنید.)
- روغن رو در قابلمه روی حرارت گرم کنید. ورقههای قارچ رو از هر طرف سرخ کنید تا قهوهای طلایی و ترد بشن. (ممکنه لازم باشه در اواسط پخت و پز روغن بیشتری اضافه کنید. روی حولههای کاغذی یا توری بریزید تا روغن اضافی گرفته بشه.)
- در صورت تمایل روی قارچهای سرخ شده نمک اضافی بپاشید. گرم با سس دلخواه سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.