امروز ویجیها با طرز تهیه ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان به سراغتان آمده است. ماکارونی مجلسی با سس قارچ و زیتون یکی از خوشمزه ترین نوع پاستای گیاهی و بدون گوشت هست. پاستاها نوعی غذای ایتالیایی هستند که با مواد مختلف و به روشهای متنوعی طبخ میشن. خود پاستاها 300 نوع مختلف دارن.
کمتر کسی رو میبینیم که این رشتههای نشاستهای جذاب رو بشناسه ولی دوست نداشته باشه. اسپاگتی ایتالیایی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیاست. اکثر بچهها عاشق ماکارونی هستن پس چه بهتر که هر دفعه با سسها و سبزیجات مختلف به غذاشون تنوع بدیم و مواد مغذی لازم رو به بدنشون برسونیم.
طرز تهیه این ماکارونی ساده تر از اون چیزیه که فکرشو کنید پس برای آموزش یه پاستای حرفهای بدون گوشت با ما همراه باشید:
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان:
- ماکارونی رشته ای، 400 گرم
- قارچ، یک پیمانه
- زیتون بدون هسته، یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی، 3 قاشق
- فلفل دلمه ای، 1 عدد
- پیاز، 1 عدد متوسط
- ادویه شامل: نمک، زردچوبه، فلفل، پاپریکا، آویشن، دارچین، پودر سیر
- روغن گیاهی، دلخواه
طرز تهیه ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان:
- پیاز رو به همراه فلفل دلمه، قارچ و زیتون داخل غذاساز بریزید تا ریز خرد بشه اما له نشه.
- ماکارونی رو در آب در حال جوش بریزید، زردچوبه و نمک و روغن رو داخل آب اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانیکه رشتهها بپزه اما نباید خیلی هم نرم بشه.
- ماکارونی رو آبکش کنید و از آب ماکارونی کمی برای مواد کنار بذارید.
- حالا داخل تابه مقداری روغن بریزید و مواد خرد شده رو داخل تابه تفت بدید.
- ادویه ها رو اضافه کنید و مواد رو سرخ کنید.
- رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و مقداری از آب ماکارونی رو بریزید تا رب به خورد مواد بره و بوی خامیش هم گرفته بشه.
- کف قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه (سیب زمینی، نان و…) رو قرار بدید.
- ماکارونی رو به همراه کمی روغن داخل قابلمه بریزید و درش رو ببندید تا دم بکشه.
- بعد از نیم ساعت ماکارونی رو با مواد سرخ شده مخلوط کنید و با سبزیجات و دورچین دلخواه میل کنید.
یادت نره:
- برای داشتن یه ته دیگ عالی اول زیر شعله زیاد باشه و بعد که بخار کرد زیر شعله رو کم کنید.
- میتونی برای دم انداختن ماکارونی از همون اول مواد رو با ماکارونی مخلوط کنی و بعد دم کنی.
- اگه ماکارونی رو داخل آب زیادی بپزی خیلی نرم میشه و بعد موقع دم انداختن ماکارونی ها بهم میچسبه.
- حتما موقع پختن ماکارونی داخل آب روغن بریز چون در غیر اینصورت ماکارونی هم به هم میچسبه.
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.