کیوی از جمله میوههای خوشمزه و پر خاصیتی است دارای آنتی اکسیدان و ویتامین c فراوونه. مربا یا مارمالاد کیوی میتونه گزینه خوبی برای سرو در وعده صبحانه یا میان وعده هامون در طول روز باشه.
مربای کیوی رو مثل بیشتر مرباها علاوه بر اینکه میشه به صورت معمول سرو کرد میتونیم در تهیه انواع دسر به خصوص دسرهای کرمی یا به عنوان رومال یا مغزی شیرینی استفاده کنیم که به خاطر داشتن طعم ترش و شیرین یا ملسش، طعم متفاوت و خاصی به خوشمزههامون میده.
مواد لازم برای تهیه مربای کیوی:
- کیوی رسیده، 1 کیلو
- شکر، 1 کیلو
- آب لیمو تازه، 1 قاشق غذاخوری
- وانیل، 1/3 قاشق چایخوری
- آب، 1 لیوان، در صورت لزوم
طرز تهیه مربای کیوی خوشمزه و آسان:
- کیویها رو بشویید و خیلی نازک پوستش رو بردارید و در قابلمه استیل یا لعابی بریزید. کیوی ها رو له کنید تا یکدست بشن.
- شکر و آبلیمو رو هم زده و مخلوط رو به جوش بیارید. حرارت رو به میزان متوسط و کم کنید و گاه به گاه هم بزنید.
- اگه دوست دارید رنگ مربا خوشرنگتر بشه میتونید از چند قطره رنگ سبز خوراکی استفاده کنید.
- در صورت لزوم آب اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه جوشیدن وانیل رو اضافه کنید و تا زمانیکه مربا غلیظ بشه از روی حرارت بردارید و بذارید تا خنک بشه.
- شیشههای مربا رو یکبار با آب داغ شسته و استریل کنید و بعد با مربا پر کنید و درب اون رو محکم ببندید و در یخچال قرار بدید.
طرز تهیه مربا یا مارمالاد کیوی خوشمزه رو دوست داشتین؟ حتما نظرتون رو با ما در میون بذارید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.