نان سیر یه پیش غذا یا عصرانه فوق العاده خوشمزه است که در اینجا قصد داریم طرز تهیه نان سیر وگان با نان باگت رو آموزش بدیم. این دستور یه نان سیر ساده و بدون پنیر پیتزا اما فوق العاده خوشمزه راحت هست که خیلی هم سریع آماده میشه.
مواد لازم:
- نان باگت یا نان فرانسوی، 1 عدد
- کره گیاهی ½ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری (126 گرم)
- سیر خرد شده، 2 قاشق چایخوری
- ریحان تازه (ریز خرد شده)، 2 قاشق چایخوری
- پیازچه (ریز خرد شده)، 1 قاشق چایخوری
- نمک (دریایی)، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه نان سیر وگان با نان باگت
- فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- نان باگت رو به ضخامت دو الی 3 سانتی متر برش عمودی بزنید.
- کره وگان در دمای اتاق، سیر له شده، ریحان، پیازچه و نمک دریا رو با هم در یک کاسه مخلوط کنید و مواد رو روی سطوح نان برش خورده از هر دو طرف آغشته کنید و مقداری کره به قسمتهای دیگه نان اضافه کنید.
- نانها رو در فویل ورقهای بپیچید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
- از خوردن این عصرانه یا میان وعده فوق العاده لذت ببرید!
یادت نره:
- این دستور حدود 30 برش نان سیر درست میکنه، بنابراین برای حدود 6 نفر سرو میشه.
- این نان رو میتونید در یخچال برای 3 الی 4 روز نگهداری کنید.
- این نان سیر رو میتونید در کنار سوپ و یا در سالاد هم استفاده کنید.
امیدوارم که از خوردن این عصرونه خوشمزه لذت ببرید.🤗
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.