کباب تابه ای گیاهی یکی از انواع کبابهایی هست که میتونیم بدون گوشت طبخ کنیم. کباب تابه ای وگان به راحتی روی تابه پخته میشه و نیازی هم به منقل و آتش نداره. یکی از موادی که پروتئین کافی رو برای این وعده غذایی تامین میکنه سویا هست که با ترکیبات دیگهای مثل قارچ طعم و بافت فوقالعاده عالی رو ایجاد میکنه.
کباب تابه ای وگان با سویا همراه با برنج زعفرانی می تونه گزینه عالی برای مهمانی و مجالس باشه. کباب تابه ای برای مهمان شما قطعا تبدیل به یک تجربه خوشمزه میشه.
اگر بخوام راز خوشمزه شدن کباب تابه ای رو بهتون بگم، اضافه کردن قارچ و البته ادویه هایی هست که توی این دستور هم جا دادیم. تخم کتان و پودر سوخاری باعث چسبندگی مواد به همدیگه میشه. تو این دستور غذای گیاهی، همه مواد در دسترس هست و درست کردن این کباب گیاهی خیلی ساده و آسونه. پس بریم برای آموزش طرز تهیه کباب تابه ای گیاهی و بدون گوشت:
مواد لازم برای طرز تهیه کباب تابه ای گیاهی و بدون گوشت:
- سویا خشک، 50 گرم
- بلغور یا گندم پخته، 40 گرم
- پیاز کوچک، 1 عدد
- روغن برای سرخ کردن، 2 قاشق غذاخوری
- تخم کتان آسیاب شده، 1 قاشق چایخوری (اگر در دسترس نبود آرد سوخاری بیشتر اضافه کنید)
- پودر سوخاری، 3 قاشق غذاخوری
- قارچ، 4 عدد
- زعفران، به میزان دلخواه
- پودر سیر، نمک و فلفل، زردچوبه، زیره، پاپریکا، سماق، به میزان دلخواه
طرز تهیه کباب تابه ای بدون گوشت:
- سویای خشک رو در ظرفی خیسانده و آبکشی کنید.
- سویا رو با پیاز و قارچ و گندم پخته در غذاساز یا میکسر مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاد.
- مواد خمیری رو در کاسه ای بزرگ بریزید و تخم کتان آسیاب شده، پودر سوخاری و ادویه ها و زعفران رو اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
- مخلوط رو استراحت بدید و به شکل کباب تابه ای (من اینجا دایره بزرگ کف تابه پهن کردم) در بیارید.
- هر دو طرف کباب رو با مقداری روغن در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
- با برنج و گوجه سرخ شده و سبزیجات دلخواه میل کنید.
امیدوارم که از آموزش کباب تابه ای وگان لذت برده باشید. دورچین این غذای گیاهی ایرانی با سیب زمینی و گوجه پخته شده عالی میشه. نوش جان
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.