امروز می خوام آموزش طرز تهیه کوکی رژیمی با جو دو سر پرک رو به شما یاد بدم. این کوکی جو دو سر پرک بدون آرد گندم، کاملا وگان، بدون تخم مرغ و لبنیات و بدون گلوتن؛ سرشار از فیبر جو دو سر، پروتئین و چربیهای سالم گرفته شده از کره بادام زمینی هست. دیدید چقدر خاصیت داره؟
به لطف شیره (هر شیره گیاهی)، به طور طبیعی شیرین میشه و شما به راحتی یک کوکی رژیمی بدون شکر خواهید داشت. ترکیب کوکی جو دو سر با گردو نه تنها یه صبحانه سالم و مغذی محسوب میشه بلکه خوردن این کوکی جو دو سر پرک وگان به عنوان یک عصرانه تُرد همراه یه فنجان چای میتونه خیلی لذت بخش باشه!
مواد لازم برای تهیه کوکی رژیمی با جو دو سر پرک:
- دانه کتان آسیاب شده + 5 قاشق غذاخوری آب گرم، 2 قاشق غذاخوری
- آرد جو دو سر، 1 پیمانه (جو دو سر پودر شده)
- جو دو سر پرک، 1 پیمانه
- آرد بادام، ½ پیمانه
- پوست 1 عدد لیمو رنده شده، حدود ½ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر، ½ قاشق چایخوری
- دارچین، ½ قاشق چای خوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
- کره بادام، ½ پیمانه
- روغن نارگیل، ذوب شده، ¼ پیمانه
- شیره دلخواه، ½ پیمانه
- گردو، ⅓ پیمانه
- کشمش یا تکه های شکلات یا اگه دسترسی دارید بلوبری، ¾ پیمانه
طرز تهیه کوکی رژیمی با جو دو سر پرک:
- فر رو با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید.
- تو یک کاسه کوچک، تخم کتان و آب گرم رو با هم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه کنار بذارید تا غلیظ بشه.
- در یک کاسه بزرگ، آرد جو دو سر، جو دو سر پرک، آرد بادام، پوست لیمو، بکینگ پودر، دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید. اگه دوست دارید کوکی رژیمی شکلاتی داشته باشید، میتونید یکم شکلات آب شده هم اضافه کنید.
- در یک کاسه متوسط، کره بادام، روغن نارگیل و شیره رو با هم خوب مخلوط کنید.
- مخلوط تخم کتان رو اضافه کنید.
- مواد مرطوب رو به کاسه مواد خشک اضافه کنید و فقط تا زمانی که مخلوط بشن، هم بزنید.
- گردو و کشمش یا تکه های شکلات رو داخلش بریزید.
- ¼ پیمانه از خمیر رو برای هر شیرینی روی سینی بذارید.
- 20 تا 24 دقیقه یا تا زمانی که اطراف لبهها قهوهای بشه بپزید.
- به مدت 5 تا 10 دقیقه سینی رو در جای خنک قرار بدید تا خنک بشه بعد کوکیها رو بردارید. (اگه خیلی زود از روی سینی بردارید، ممکنه کوکی ها وا بره و پخش بشه.)
- وقتی کاملاً خنک شدن، میتونید اونها رو در ظرف در بسته نگهداری کنید.
یادت نره:
- جو دو سر پرک با جو پرک معمولی که داخل سوپ استفاده میشه متفاوته. طعم خامی نداره و بیشتر برای صبحانه استفاده میشه.
- جو دو سر پرک رو میتونید از فروشگاههای ارگانیک و گیاهی و یا آجیل و خشکبارها تهیه کنید.
- ترکیب تخم کتان و آب به چسبندگی کوکی کمک میکنه.
- از هر کره مغزی که دوست داشتید میتونید به جای کره بادام استفاده کنید.
- به دلخواه می تونید از موز یا خرما توی این ترکیب استفاده کنید.
امیدوارم که از آموزش پخت این بیسکوئیت رژیمی کم کالری لذت برده باشید. طرز تهیه بیسکویت جو دوسر رژیمی خیلی ساده بود. پس لطفا با اشتراک گذاشتن این دستور پخت کاملا وگن، به بیشتر دیده شدنش کمک کنید.
دوست عزیز نگفتی چقدر اب بریزیم تو تخم کتان
سلام و درود بر شما، در مواد لازم گفته شده 5 قاشق دوست عزیزم. در کل در حدی که تخم کتان به غلظت برسه نه زیاد نه خیلی کم.