کره وگان خانگی خامه ای و فوق العاده نرم! دستورالعمل آسان 7 ماده ای که به طرز خارق العاده ای روی نان تست ذوب میشه و برای صبحانه، پخت و پز و سرخ کردن یا برای درست کردن کیک و دسر بسیار مناسبه. این کره غیرلبنی و کاملا گیاهی و سالمه و با خیال راحت میتونید از اون در موارد مختلف استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کره گیاهی:
- روغن نارگیل تصفیه شده (ذوب شده)، 1 پیمانه (240 میلی لیتر) *
- روغن کانولا، 2 قاشق غذاخوری *
- شیر سویا یا شیر بادام شیرین نشده، 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
- سرکه سیب، 1 قاشق چایخوری
- مخمر تغذیه ای، 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه، یک نوک انگشت
- نمک، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه کره وگان (گیاهی):
- روغن نارگیل تصفیه شده ذوب شده رو به همراه روغن کانولا به داخل میکسر اضافه کنید.
- سرکه سیب رو به شیر سویا یا شیر بادام اضافه کنید و هم بزنید تا شیر رو مثل دوغ ببره و سپس به روغن ها اضافه کنید.
- مخمر تغذیه ای، کمی زردچوبه و نمک رو اضافه کنید.
- خیلی خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.
- داخل ظرف کره ریخته و در یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره.
یادت نره:
* روغن نارگیل باید تصفیه شده باشه نه روغن نارگیل بکر.
* روغن آووکادو گزینه بسیار خوبی برای استفاده به جای روغن کانولا است. روغن زیتون هم موثره اما به خاطر داشته باشید که ترکیب کردن با میکسر باعث تلخ شدن روغن زیتون میشه. اگه از روغن زیتون استفاده میکنید، در مراحل آخر اون رو اضافه کرده و بدون میکسر مخلوط کنید.
* این کره تا 2 هفته در یخچال خوب نگهداری میشه. اگه به ماندگاری بیشتر احتیاج دارید، مقدار اضافی رو در فریزر بذارید.
طرز تهیه کره وگان (گیاهی) رو دوست داشتید؟ از خوردن این کره غیرلبنی لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.