سوپ اسفناج یه پیش غذای خوشمزه و مقویه که با یکبار امتحانش از طرفداراش میشید. شما غذاهای متنوعی رو میتونید با اسفناج درست کنید مثل پیتزای اسفناج، خوراک نخود و اسفناج، خورش آلو اسفناج و کلی خوشمزه دیگه مثل این سوپ!
این سوپ مجلسی یجورایی رستورانیه و جزو سوپ ملل حساب میشه. سوپ اسفناج یه سوپ ساده و راحت و جایگزین سوپ های رایج برای مهمانی میتونه باشه.
طرز پخت سوپ اسفناج وگان خیلی راحته پس در ادامه با ما باشید تا آموزش درست کردنش رو یاد بگیریم.
مواد لازم برای سوپ اسفناج وگان:
- روغن زیتون، 1 قاشق غذا خوری
- پیاز خرد شده، ¼ پیمانه
- سیر، 1 حبه، خرد شده
- سیب زمینی، مکعبی خرد شده
- آب سبزیجات، 2 – 3 پیمانه
- بیبی اسفناج، 2پیمانه
- آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
- فلفل ¼ قاشق چای خوری
- نمک، ½ قاشق چای خوری
طرز پخت سوپ اسفناج وگان:
- در قابلمه، روغن زیتون رو روی حرارت متوسط گرم کنید.
- پیاز رو تفت بدید تا نرم بشه، حدود 3 دقیقه.
- سیر رو اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه بپزید.
- حالا، آب سبزیجات و سیب زمینی رو اضافه کنید.
- بذارید بپزه.
- ممکنه لازم باشه حرارت رو کم کنید تا زمانی که سیب زمینی ها کامل بپزن و با چنگال براحتی له بشن. (حدوداً 15 دقیقه)
- اسفناج رو اضافه کرده و دو دقیقه دیگه بپزید.
- از روی حرارت برداشته و آب لیمو، فلفل قرمز و نمک رو اضافه کنید.
- درون مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست بشه.
- در صورت لزوم دوباره بچشید.
- بلافاصله گرم سرو کنید.
امیدوارم که آموزش طرز تهیه سوپ خوشمزه اسفناج رو دوست داشته باشید و اون رو برای مهمانی هاتون سرو کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.