میرزا قاسمی یکی از غذاهای پر طرفدار شمال ایران هست که هم بعنوان پیش غذا و هم برای غذای اصلی یا یه شام سبک سرو میشه. طرز پخت یک میرزا قاسمی خوشمزه بسیار راحته. تقریبا همه این غذا رو دوست دارند و این میتونه یه گزینه عالی برای مهمان گیاهخوارتون باشه. این غذا پیشینهای قدیمی داره و با وجود ساده بودنش طعمش فوق العادست.
راز خوشمزگی میرزا قاسمی در طعم دودی بادمجان هاش هست که اگه اونها رو روی منقل و ذغال کبابی کنید خیلی خوشمزهتر هم میشه. و دومین راز، مقدار سیری هست که به غذا اضافه میکنید. هرچه میزان سیر بیشتر باشه طعم عطرش رو بهتر میکنه. برای طرز تهیه این غذای خوشمزه با وی جی ها همراه باشید:
مواد لازم:
- بادمجان، 6 عدد، متوسط
- گوجه،4 عدد
- سیر، 3 تا 4 حبه درشت
- تخم مرغ، 1 عدد (قابل حذف)✽
- رب گوجه، یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، به میزان لازم
- روغن، دو تا سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- بادمجان ها رو شسته و خشک کرده، اونها رو با پوست روی گاز یا منتقل کبابی کنید.
بادمجان ها رو کبابی کنید.
- گوجه ها رو شسته و در آب بپزید.
گوجه ها رو آبپز کنید.
- سیر رو ریز رنده کنید، در روغن داغ بهمراه نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کنید.
سیر، رب، ادویه ها رو در روغن سرخ کنید.
- پوست بادمجان ها رو گرفته و اون ها رو ساطوری خرد کنید.
بادمجان ها رو ساطوری کنید.
- بعد از اینکه گوجه ها پختند پوستشون رو جدا کنید و با مخلوط کن میکس کنید.
- گوجه ها رو به سیر و ادویهها اضافه کنید و حسابی تفت بدید تا رنگش تغییر کنه.
- حالا بادمجان های ساطوری شده رو اضافه کنید و هم بزنید.
بادمجان رو به مخلوط گوجه ها اضافه کنید.
- یک عدد تخم مرغ به مخلوط اضافه کنید و در صورت تمایل هم بزنید.✽
یک عدد تخم مرغ اضافه کنید.
- وقتی همه مواد پخت و جا افتاد شعله رو خاموش کنید.
- میرزا قاسمی خوشمزه شما آمادست . نوش جان.💚
یادت نره:
✽این غذا رو میتونید با حذف کردن تخم مرغ بصورت وگن هم درست کنید.
✽سعی کنید گوجه های قرمز و کاملا رسیده رو انتخاب کنید.
✽برای کبابی کردن بادمجان ها روی گاز میتونید از شعله پخش کن استفاده کنید که هم یکنواختتر بپزند و هم گازتون تمیز بمونه.
طرز پخت میرزا قاسمی مجلسی و خوشمزه رو دوست داشتید؟ چاشنی میرزا قاسمی ترشی سیر و سبزی خوردن تازه هست که با نان سرو میشه.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.