یکی از خوراک های اصیل ایرانی که بسیار لذیذه و با بادمجان درست میشه کشک و بادمجون گیاهی هست که در اینجا با کشک وگان بهتون آموزش دادیم.
کشک و بادمجان هم میتونه یه غذای ساده باشه و هم بصورت مجلسی درست بشه و برای مهمان گیاهخوارتون یه وعده فوقالعاده خوشمزه باشه.
این غذای اصیل و خوشمزه رو میتونید به عنوان پیشغذا برای رنگارنگتر کردن سفره افطاریتون هم درست کنید.
به نظر من هر غذایی با بادمجان خوشمزست مثل خوراک گوجه بادمجان، بادمجان شکم پر، بادمجان سوخاری، میرزا قاسمی و… برای درست کردن کشک و بادمجان مجلسی و خوشمزه با ویجیها همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کشک و بادمجان:
- بادمجان قلمی متوسط، 3 عدد
- روغن گیاهی، 7 قاشق غذاخوری
- سیر، 3 حبه، خرد شده
- نمک و فلفل و زردچوبه، به میزان لازم
- مغز گردو، 1/3 فنجان به علاوه اضافی برای تزئین
- پیاز بزرگ سفید یا زرد، 1 عدد، خرد شده
- نعناع خشک، خرد شده، 2 قاشق چای خوری
- کشک سویا و یا کشک خانگی وگان، ½ پیمانه
- برای تزئین: دانه های انار، مغز گردو، نعناع تازه (اختیاری)
- برای سرو: نان، سبزیجات تازه، ترشی (اختیاری)
طرز تهیه کشک و بادمجان گیاهی (با کشک وگان):
- کشک و بادمجان به دو روش درست میشه میتونید پوست بادمجان ها رو بگیرید بادمجان ها رو به نصف عمودی برش بدید و در آب نمک قرار بدید تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از آبکشی در مقداری روغن سرخ کنید.
- روش دوم اینکه بادمجان ها رو با پوست روی شعله پخش کن روی حرارت بذارید و یا روی منقل کباب کنید که این روش نیاز به روغنی نداره و هم سالم تر و رژیمی تر هست. بعد پوستشون رو بگیرید.
- بادمجان ها رو خوب بکوبید و له کنید.
- در یک تابه متوسط جداگانه، پیازهای خرد شده رو در چند قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا طلایی بشن.
- نعناع خشک خرد شده رو هم بریزید. یک قاشق غذاخوری رو برای تزیین کنار بذارید.
- سیر، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.
- حالا بادمجان ها رو در تابه بریزید و با تمام مواد کمی سرخ کنید.
- گردو رو خرد کنید ولی به قدری که خیلی ریز نشه.
- گردو رو به مخلوط بادمجان اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط بشه.
- در نهایت هم کشک وگان رو با مقداری آب رقیق کنید و به مخلوط اضافه کنید و کمی روی حرارت بذارید تا کشک و بادمجانتون درست بشه و دیگه آب نداشته باشه.
- با نعناع، دانههای انار و پیاز سرخ شده و گردو (به دلخواه) تزیین کنید و با نان دلخواه و سبزی خوردن و ترشی سرو کنید.
تزیین کشک و بادمجان بصورت های مختلفی و بسته به سلیقتون قابل انجامه و حتی کشک و بادمجان گیاهی رو میتونین در مهمانی ها و جشن هاتون بصورت فینگر فودی هم درست کنید و میزتون رو زیباتر و دلنشین تر کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.