پاستا آلانورما یک پاستای گیاهی ایتالیایی (سیسیلی) همراه با بادمجان، سس مارینارا و ریحان هست. این دستور العمل شگفت انگیز با انواع سبزیهای معطر تهیه شده که طعم و مزه بسیار خوبی داره.
سسی که برای این غذا استفاده شده سس پاستا ساده هم میتونه باشه که به تنهایی با پاستا خورده بشه. اما این سس سس گوجه فرنگیه که با سبزیجات و ادویهها ترکیب شده و بسیار خوشمزست.
اگه از طرفدارای پاستا هستین و هیچوقت دست رد به غذای گیاهی با بادمجان نمیزنید بنظر من این یه ترکیب عالیه و بهتون شدیدا پیشنهاد میکنم که حتما امتحانش کنید که عاشقش میشید.
مواد لازم برای پاستا آلانورما:
- پاستا فرمی لولهای، 227 گرم
- ریحان تازه خرد شده، ½ پیمانه
- بادمجان متوسط، 2 عدد
- پونه کوهی خشک، ½ قاشق چای خوری
- سس مارینارا، 1 پیمانه (سس گوجه فرنگی ایتالیایی)
- روغن زیتون، ¼ پیمانه + 1 قاشق چایخوری
- نمک، ¼ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز، ½ قاشق چایخوری (اختیاری)
- پنیر پارمسان، ¾ پیمانه (میتونید از پنیر پارمسان وگان خانگی استفاده کنید)
طرز پخت پاستا آلانورما ایتالیایی:
- سس رو طبق دستورالعمل بپزید. درب قابلمه رو بذارید و اون رو روی حرارت خیلی کم گرم نگه دارید.
- پوست بادمجان رو بصورت یکی در میون و راه راه بگیرید، حلقه حلقه کنید. در آب نمک قرار بدید تا تلخی اون گرفته بشه.
- بادمجان ها رو آبکشی و خشک کنید و در روغن کم سرخ کنید و یا در فر گریل کنید تا طلایی بشه.
- ماکارونی رو طبق دستور بستهبندی بپزید. مقداری آب پخت ماکارونی رو قبل از آبکشی نگه دارید (حدود ½ پیمانه)، سپس ماکارونی رو به قابلمه برگردونید.
- وقتی پخت بادمجان و پاستا تمام شد، بادمجان پخته شده رو به آرامی در سس آغشته کنید.
- 1 قاشق چایخوری روغن زیتون، ریحان تازه، تکههای فلفل قرمز رو اضافه کنید. برای اضافه کردن پونه کوهی خشک، اون رو با انگشتان خود خرد کنید.
- ماکارونی رو با دو قاشق غذاخوری آب پخته شده ماکارونی به سس اضافه کنید و اون رو به آرامی هم بزنید.
- حدود دو سوم پنیر رو اضافه کنید و بقیه رو برای تزئین نگه دارید. با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. در صورت تمایل میتونید کمی آب پخته شده ماکارونی اضافه کنید تا سس شل بشه.
- ماکارونی رو توی ظرف سرو بریزید.
- باقیمانده پنیر رو روی اون بپاشید، و سپس مقداری ریحان تازه اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آرامی بریزید.
- امیدوارم که از خوردن پاستا با بادمجان با سس مارینارای خوشمزه لذت ببرید.
ماکارونی باقی مانده رو میتونید به مدت 4 تا 5 روز در یخچال در ظرف درپوش دار نگهداری کنید.
طرز پخت پاستا آلانورما ایتالیایی رو دوست داشتید؟ نوش جان
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.