پنکیک لبو فوقالعاده خوشمزه و خوشرنگه که میتونید اون رو برای یه صبحانه یا عصرانه دلچسب درست کنید و از طعم خوبش در کنار یه فنجای چای لذت ببرید.
پنکیک در واقع یه جور کیک نازک و ورقهای هست که خیلی سریع آماده میشه و اون رو میتونید همراه با مربا، سس شکلات، شهد دلخواه و انواع بریها و میوهها سرو کنید.
دستور این پنکیک بدون شیر و بدون تخم مرغ هست و کاملا وگانه. بریم که با هم طرز تهیهاش رو ببینیم:
مواد لازم برای تهیه پنکیک لبو:
- لبو متوسط، نصف یک عدد
- آرد، 1 و ½ پیمانه (180 گرم)
- بیکینگ پودر، 2 قاشق چای خوری
- دانه کتان آسیاب شده، 2 قاشق غذاخوری
- آب، 6 قاشق غذاخوری
- شیر بادام،(یا شیر گیاهی دلخواه) 1/3 پیمانه (80 میلی لیتر)
- شکر، 1-2 قاشق غذاخوری
- روغن نارگیل، 1 -2 قاشق غذاخوری (یا سایر روغنهای گیاهی)
طرز تهیه پنکیک لبو وگان خوشمزه
- نصف لبو رو در فر داخل فویل بپزید و یا بخار پز کنید. بذارید خنک بشه و پوستش رو بگیرید.
- در یک کاسه بزرگ، آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنید.
- در یک کاسه کوچک، مخلوط تخم کتان (به اصطلاح تخم مرغ کتان) رو تهیه کنید: 2 قاشق غذاخوری دانه کتان آسیاب شده و 6 قاشق غذاخوری آب رو ترکیب کنید. خوب مخلوط کنید و حدود 10 دقیقه کنار بذارید تا غلیظ بشه. (بعنوان جایگزین تخم مرغ در پنکیک).
- در غذاساز، لبو رو با شیر بادام پوره کنید. یه رنگ صورتی دوست داشتنی درست میشه.
- مخلوط تخم دانه کتان، شکر رو اضافه کرده و با هم ترکیب کنید.
- مخلوط مرطوب رو به مخلوط آرد اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا به خوبی ترکیب بشه.
- خمیر رو بیش از حد مخلوط نکنید.
- یک تابه رو روی حرارت متوسط گرم کنید و سطح تابه رو با مقدار کمی روغن نارگیل (یا روغن گیاهی دیگه) کمی چرب کنید.
- برای هر پنکیک حدود 2 قاشق غذاخوری خمیر بریزید، بذارید حدود یک یا دو دقیقه بپزه و وقتی روی پنکیک حباب شد اونها رو برگردونید و طرف دیگه رو بپزید، با پنکیکهای باقیمونده این کار رو تکرار کنید.
- روی پنکیکها رو انار و یا انواع توتهای دلخواه رو بریزید و با مقداری سس شکلات یا مربا سرو کنید.
یادت نره:
- شعله ی گاز باید ملایم باشه نه اونقدر شعله زیاد باشه که پنکیک بسوزه و نه اونقدر کم که خام بمونه.
- تابهای که پنکیک رو با اون میپزی باید کمی ضخیم و نچسب باشه تا بتونی پنکیکها رو با کمترین میزان روغن درست کنی و از حرارت زیاد به پنکیک جلوگیری بشه تا آروم آروم بپزه.
- میتونی پنکیکهاتو شیرین نکنی و اونها رو به عنوان یه پیش غذای خوشمزه و خوش طعم، با سبزیجات سرو کنی.
- میتونی از هر روغن گیاهی دیگه به انتخاب خودت استفاده کنی اما در اینجا از روغن نارگیل برای طعمی بهتر استفاده شده.
امیدوارم که از طرز تهیه پنکیک لبو وگان خوشمزه لذت برده باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.