با وارد شدن خوراکهای ایتالیایی و فرانسوی به منوی رستوران ایرانی سس قارچ هم جای خودش رو باز کرده و یکی از سسهای محبوب شده. خوراک قارچ رو میتونید به چند طریق سرو کنید یا همراه با سیب زمینی، یا پاستا و یا برنج و حتی به تنهایی همراه با نان نوش جان کنید.
تفاوتی که این خوراک قارچ خامه ای خوشمزه با بقیه داره اینه که وگان و بدون استفاده از لبنیات تهیه میشه و سعی شده از مواد در دسترس توی دستور استفاده بشه.
خوراک قارچ وگان، برای گیاه خواران و کسانی که منع مصرف گوشت دارند، یک غذای مناسب و مقوی و سرشار از پروتئین گیاهی هست.
مواد لازم برای تهیه خوراک قارچ خامه ای وگان:
- کره گیاهی، 3 قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز کوچک خلالی خرد شده (حدود 1 پیمانه)، 1 عدد
- قارچ دکمه ای اسلایسی خرد شده، 1 پیمانه
- سیر متوسط ریز شده، 4 حبه
- پودر آویشن خشک، ¼ قاشق چایخوری
- ارده کنجد، 1 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک، 1 قاشق غذاخوری
- آرد گندم، 3 قاشق غذاخوری
- آب یا آب عصاره سبزیجات، 3 پیمانه
- پیازچه خرد شده ،1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوراک قارچ خامه ای وگان:
- کره رو در تابه بزرگی روی حرارت متوسط آب کنید.
- قارچ ها و پیازهای خلال شده رو به تابه اضافه کنید و 10 دقیقه تفت بدید.
- سیر ریز شده، آویشن خشک، ارده و سرکه رو به تابه اضافه کنید. هم بزنید و بگذارید 1 دقیقه بپزه.
- 3 قاشق غذاخوری آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا با قارچ ها آغشته بشن. اجازه بدید 1 دقیقه بپزه و هر از گاهی هم بزنید.
- آب یا آب سبزیجات رو اضافه کنید و همه رو با هم مخلوط کنید تا جایی که آرد گلوله نباشه.
- سس رو روی حرارت ملایم قرار بدید (تا جایی که حباب ایجاد بشه) و سپس حرارت رو تا حد متوسط کم کنید.
- اجازه بدید به مدت 10 دقیقه در حالی که سس همچنان غلیظ می شه بپزه و گه گاهی هم بزنید.
- سس رو بچشید و کمی نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کنید تا مزه دار بشه.
- این سس رو روی پوره سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده، پاستا یا با برنج سرو کنید و با پیازچه تزئینش کنید.
طرز تهیه خوراک قارچ خامه ای وگان رو دوست داشتین؟ حتما نظراتتون رو به ما بگید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.