دستور تهیه خامه ترش وگان خیلی شبیه به خامه بادام هندی است منتها با افزودن چند ترکیب اضافه. خامه ترش وگان کاملا غیرلبنی هست طعم نسبتا ترشی داره که با اضافه کردن مخمر تغذیه ای کمی طعمش متعادل تر میشه.
این یک دستور عالی برای جایگزینی غیرلبنی خامه ترش هست. تهیه این خامه ترش به راحتی در مخلوط کن انجام میشه.
استفاده از خامه ترش در غذا:
- میتونید بجای پنیر موزارلا در پیتزا از اون استفاده کنید. وقتی پتیزا رو از فر در آوردید روی اون ازین خامه بریزید.
- خامه ترش رو در کنار برخی خوراکها و سالادها به تنهایی سرو میکنند و طعم اضافه ای به غذا و سالاد میدهند.
- در قنادی و در تهیه انواع شیرینی و کیک نیز از خامه ترش استفاده میشود و کیک و شیرینیهایی با بافت عالی و طعمهای بسیار خوشمزه و عالی می توان تهیه نمود.
- روی بعضی خورشها و سوپ ها اونها رو خوشمزهتر میکنه.
- میتونید بعنوان میان وعده عالی بهمراه چیپس نوش جان کنید.
مواد لازم:
- بادام هندی خام، 1 پیمانه*
- آب، ½ پیمانه
- آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری (یا در صورت لزوم بیشتر)
- سرکه سیب، 1 قاشق چایخوری
- نمک دریایی، ¼ قاشق چای خوری
- خردل، ¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
- اگر بادام هندی رو خیس کردید، آنها رو آبکش کرده و آبکشی کنید تا آب آن شفاف شود.
- در مخلوط کن، بادام هندی، آب، آب لیمو، سرکه، نمک و خردل رو با هم مخلوط کنید تا مخلوط نرم و خامه ای بشه، در صورت لزوم متوقفش کنید تا کناره ها رو به وسط جمع کنید. *
- اگر تمایل به طعم ترشی بیشتری هستید، یک قاشق چای خوری آب لیمو اضافه کنید و اگر طعم نمک کم است اضافه کنید. بلافاصله سرو کنید یا خامه ترش را برای بعد در یخچال نگهدارید.
یادت نره:
- اگه مخلوط کن پر قدرت ندارید بادام هندی رو حداقل برای 4 ساعت بخیسانید.
- در مرحله 2: اگه در مخلوط کردن مشکل دارید یا غلطت کمتری رو ترجیح میدید، در صورت لزوم یک پیمانه آب اضافه کنید.
- تا حدود 5 روز در یخچال به خوبی نگه داشته میشه.
- اگه خامه ترش رو کمی استراحتش بدید غلیظ تر میشه. بعداً، میتونید با اضافه کردن کمی آب، اون رو رقیقتر کنید.
- برای داشتن طعم ملایم تر و شیرین تر، 1 قاشق غذاخوری مخمر تغذیهای اضافه کنید.
دستور تهیه خامه ترش وگان رو دوست داشتین؟ این خامه ترش خانگی رو حتما درست کنید و نظرتون رو به ما بگید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.