اگه از طرفدارای سالاد و یا خام گیاهخوار هستین، دستور تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه پاییزی رو از دست ندید. میتونم به جرات بگم این یکی از بهترین سالادهایی هست که تا بحال امتحان کردم. با درست کردن این سالاد هم طعم جدید رو امتحان کردید و هم به منوی غذاییتون تنوع دادید ضمن اینکه از خواص اسفناج و انار و پرتقال و گردو بی نصیب نشدید. سالاد اسفناج سالادی پرخاصیته که میتونید به عنوان یک وعده غذایی کامل اون رو مصرف کنید.
مواد لازم:
- مغز گردو، نصف پیمانه
- برگ اسفناج، شسته و خشک شده، 500 گرم
- پرتقال، 1 عدد
- آب پرتقال، نصف پیمانه
- انار رسیده و آبدار، 2 عدد
- روغن زیتون، ¼ فنجان
- نمک دریایی
- فلفل سیاه
- رب انار، نصف پیمانه
طرز تهیه:
- گردو رو در یک قابلمه روی حرارت مقداری تفت بدید.
- سس رو درست کنید: در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، ¼ پیمانه آب پرتقال و حدود 3 قاشق غذاخوری رب انار رو به همراه نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.
- اسفناج ها رو درشت خرد کنید و در کاسه سالاد بریزید و سس رو به اون اضافه کنید.
- پرتقال رو کامل پوست بگیرید (حتی پوسته نازک رو هم بگیرید)، برش بزنید و هسته های اون رو خارج کنید.
- دانه های انار و گردو رو اضافه کنید و همه مواد رو با هم خوب مخلوط کنید.
- بلافاصله اون رو سرو کنید.
- سالاد رو به مدت 24 ساعت در یخچال میشه نگهداری کرد. فقط کافی هست که سس رو دوباره آماده کنید و روی اون بریزید و سرو کنید.
آموزش دستور تهیه سالاد اسفناج و انار خوشمزه پاییزی رو دوست داشتید؟ حتما درستش کنین و از طعم خوبش لذت ببرید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.