یکی از خوشمزههایی که امروز بهتون آموزش میدیم دستور پخت بادمجان سوخاری در فر و بدون تخم مرغ هست که به راحتی درست میشه و سعی شده که از روغن کمتری استفاده بشه.
برخلاف تصور افراد تنوع غذاها و پیش غذاهای گیاهی بسیار بالاست و شما برای یه مهمانی دستور غذاهای زیادی پیش رو دارید. انواع سوخاری ها مثل سیب زمینی سوخاری، پیاز سوخاری، قارچ سوخاری، گل کلم سوخاری و بادمجان کریسپی و انواع فینگر فودهای گیاهی، غذاهای مجلسی ایرانی و دسرها رو میتونید برای مهمان عزیزتون تهیه کنید.
اما تو این آموزش میخوایم یک غذا با بادمجان درست کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوخاری بادمجان
- بادمجان، 3 عدد متوسط
- آرد سفید، 2 پیمانه
- پودر سوخاری، 2 پیمانه
- پودر سیر، پاپریکا، نمک، فلفل، به میزان لازم
- آب، به میزان لازم حدود 1 پیمانه
- روغن گیاهی، به میزان لازم برای سرخ کردن
دستور پخت بادمجان سوخاری در فر
- ابتدا بادمجانها رو برش طولی بزنید و در آب و نمک بذارید تا تلخی اونها گرفته بشه و آب قهوهای ازش خارج بشه.
- بادمجانها رو از آب خارج کرده آبکشی و خشک کنید.
- فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید و بذارید تا گرم بشه.
- در کاسه ای، آرد، ادویهها و نمک رو با هم مخلوط کنید و آرام آرام آب اضافه کنید و هم بزنید تا به یه مخلوط تقریبا غلیظ برسید. (نه خیلی سفت و نه خیلی شل و رقیق)
- بادمجان ها رو در این مخلوط آغشته کنید.
- سپس در آرد سوخاری بغلتونید.
- کف ظرف مخصوص فر (یا سینی فر) رو چرب کنید.
- بادمجان ها رو در ظرف بچینید و در فر قرار بدید.
دستور پخت بادمجان سوخاری در فر خیلی ساده و سریع بود. امیدوارم که از خوردن این غذای گیاهی با بادمجان لذت برده باشید.
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.