امروز طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی رو بهتون آموزش میدیم. یه پیش غذای عالی که با نان پیتا یا سبزیجات سرو میشه بادمجان از اون دسته خوراکیهاییه که همه جوره خوشمزه است از کبابی و سرخ شده تا … . دیپ بادمجان براي گياهخواران و همچنين ورزشكاران و تامين انرژي يه ميان وعده عالي محسوب ميشه. اين ميان وعده يكي از چندين خوشمزه يونانيه كه به خاطر سلامت و خواص خوبش بر سر هر ميزي سرو ميشه.
مواد لازم:
- بادمجان بزرگ 2 عدد یا 3 عدد متوسط (680 گرم)
- آب لیمو (تازه فشرده)، ¼ پیمانه (60 میلی لیتر)
- سیر (خرد شده)، 2 حبه
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- سس سویا، 1/3 پیمانه (80 گرم)
- زیره، ¼ قاشق چایخوری
- پاپریکا دودی، ¼ قاشق چایخوری
- نمک دریایی، ½ قاشق چایخوری
- جعفری تازه خرد شده، ¼ پیمانه
برای سرو:
- جعفری خرد شده
- فلفل قرمز دودی
- نان پیتا
طرز تهیه دیپ بادمجان کبابی:
- فر رو با دمای 240 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- بادمجانها رو با پوست کباب کنید و یا در فر بپزید.
- در حالی که بادمجان در حال پختن هستند، آب لیمو رو در یک کاسه بریزید و سپس سیر رو در آب لیمو بگذارید تا در آب لیمو خیس بخوره.
- وقتی بادمجان ها پختند، بگذارید تا روی سینی خنک بشن.
- بعد از خنک شدن ، بادمجان ها را از وسط نصف کنید و قسمت های داخلی آن را درون یک کاسه بریزید و پوست ها رو دور بریزید.
- بادمجان پخته شده، آب لیمو و سیر له شده، روغن زیتون، سس سویا، زیره و پاپریکای دودی رو به غذاساز اضافه کرده و اون ها رو له و یکدست کنید.
- به یه کاسه منتقل کنید و نمک و جعفری خرد شده رو اضافه کنید و اون رو هم بزنید.
- به عنوان پیش غذا با نان های پیتا یا سبزیجات سرو کنید.
یادت نره:
* باقی مانده غذا رو تا 3-4 روز در یخچال میتونید نگهداری کنید.
امیدوارم که از آموزش دیپ بادمجان لذت برده باشید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.