یکی از خوشمزهترین و پرخاصیتترین شیرهای گیاهی شیر بادام هندی هست. شیرهای گیاهی حاوی مقادیر بالایی از مواد مغذی بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشه. ضمن اینکه طرز تهیهاش فوقالعاده راحت و خوش طعمه!
مواد لازم برای تهیه شیر بادام هندی:
- بادام هندی خام (به مدت 1 ساعت در آب جوش خیسانده)، 1 پیمانه (150 گرم)
- آب، 3 پیمانه (720 میلی لیتر)
- شربت افرا، 1 قاشق غذاخوری
- عصاره وانیل، ½ قاشق چایخوری
- نمک، ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه شیر بادام هندی:
- مغز بادام هندی خیس خورده رو با 3 پیمانه آب، شربت افرا، وانیل و نمک به مخلوط کن اضافه کنید.
- خیلی خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه. لازم نیست این شیر رو صاف کنید چون کاملاً نرمه و خوب مخلوط میشه. اگه هنوز مغز دانه ها مخلوط نشدند، فقط کافی است اون رو برای مدت طولانی تری مخلوط کنید.
- درون ظرف شیشهای درب دار قرار داده و در یخچال نگهداری کنید تا حدود 3-5 روز خوب میمونه.
- در اسموتی، اوتمیل، چای و قهوه استفاده کنید و یا فقط اون رو همونطور که هست بنوشید.
یادت نره:
* برای خیساندن بادام هندی، اون ها رو در یه کاسه بریزید و روی اون ها آب جوش از کتری بریزید. بذارید 1 ساعت خیس بخوره و سپس آبکش کرده و به مخلوط کن اضافه کنید.
* زمان آماده سازی شامل زمان صرف شده برای خیساندن بادام هندی هم هست.
امیدوارم که طرز تهیه شیر بادام هندی رو دوست داشته باشید.💚
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.