در اینجا میخوام طرز تهیه پنیر توفو سوخاری رو بهتون آموزش بدم. حالا توفو چیه؟ توفو یا پنیر سویا، پنیری هست که از دلمه بستن شیر سویا درست می شه. می تونه نرم یا سفت باشه. انواع مختلفی از توفو وجود داره. توفو صاف و نرم (توفو ژاپنی)، توفو دودی، توفو معمولی و ….
از خواصش نگم براتون که سرشار از کلسیمه و واسه پوکی استخوان مفیده. سویا سرشار از چربی های اشباع نشده و سالمه همچنین پروتئین بالایی داره پس یه منبع پروتئین خیلی خوب واسه گیاهخواراست.
این پنیر حاوی هر 9 اسید آمینه ضروریه، گیاه سویا منبع با ارزش آهن و کلسیم و مواد معدنی منگنز و فسفره و علاوه بر این، حاوی منیزیم، مس، روی و ویتامین B1 هم هست.
این محصول رو میتونید از فروشگاه های مواد غذایی مخصوص گیاه خوارها تهیه کنید.
پنیر سویا مزه خاصی نداره ولی وقتی توی غذا مزه دار میشه طعم و بافتش فوق العادس. میتونیم به روشای مختلف اون رو مزه دار کنیم و توی غذاهامون ازش استفاده کنیم. با آموزش غذای گیاهی پنیر توفو سوخاری با وی جی ها همراه باشید:
یکی از متداول ترین روشها سوخاری کردنشه که الان براتون میگم چجوری اینکارو براحتی انجام بدید:
مواد لازم:
- توفو، 1 قطعه (300 تا 400 گرم)
- روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری
- سس سویا، 1 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت، 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
- فر را از قبل با دمای 180 درجه گرم کنید.
- آب پنیر توفو را بگیرید و با دست کمی فشارش بدید تا کامل آب پنیر خارج بشه.
- توفوها رو مکعبی تقریبا درشت خرد کنید.
- توفو رو لابلای یک حوله تمیز بگذارید و یه جسم تقریباً سنگین (نه خیلی سنگین که له بشه ها!) برای چند دقیقه (10 تا حداکثر 30 دقیقه) روی اون قرار بدید تا کامل آب پنیر خارج بشه.
- توفوها رو به یک کاسه منتقل کنین و روی اونها رو سس سویا و روغن زیتون بریزید.
- نشاسته ذرت رو روی اونها بپاشید و کاسه رو جوری تکون بدید تا به همه قسمت ها آغشته بشه.
- توفوها رو روی کاغذ روغنی سینی فر بچینید و برای 25 تا 30 دقیقه در فر بگذارید تا روی اونها طلایی بشه.
- حتما حین پخت توفوهارو چک کنید و هرزمان یکطرفش طلایی شد اونها رو برگردونید.
امیدوارم طرز تهیه پنیر توفو سوخاری رو دوست داشته باشید اون رو درست کنید و از خوردنش در غذاهای مختلف یا بصورت جداگونه لذت ببرید♥
منبع: cookieandkate.com
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.