برای داشتن یه دسر خوشمزه و مجلسی و بدون گلوتن طرز تهیه پودینگ چیا یه دسر سالم و مقوی رو مطالعه کنید و از اون به عنوان میان وعده، دسر یا صبحانه لذت ببرید. این طرز تهیه دانه چیا با شیر گیاهی هست که بسیار ساده درست میشه اما بدلیل وجود دانه چیا که دانهای گیاهی و بسیار مغذی هست و شیر گیاهی که از پروتئین سویا و یا مغزیجات تهیه شده باعث میشه این دسر بسیار مقوی هم باشه. همچنین این دانه گلوتن نداره و برای بیماریهایی که گلوتن برای اونها مضر میباشد قابل استفاده است.
مواد لازم:
- شیر گیاهی دلخواه (بادام هندی،شیر جو دو سر، شیر سویا، شیر بادام)، 1 پیمانه
- پوست پرتقال، ½ قاشق چای خوری
- عصاره وانیل، قاشق چای خوری
- دانه چیا، 3 قاشق غذاخوری
- مواد افزودنی پیشنهادی: شربت افرا، موز خرد شده، توت تازه یا منجمد، کمپوت میوه، نارگیل خرد شده، مغزیجات خرد شده بو داده شده.
طرز تهیه:
- در یک ظرف کوچک، شیر، پوست پرتقال و عصاره وانیل رو ترکیب کنید. بچشید، و اگر طعم وانیل بیشتری نیاز هست ⅛ قاشق چای خوری دیگه عصاره وانیل اضافه کنید. (حتما عصاره وانیل اضافی رو اندازه گیری کنید، وانیل زیاد باعث تلخ شدنش میشه).
- دانه های چیا رو اضافه کنید، روی ظرف رو بپوشونید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار بدید، تا دانه های چیا رطوبت کافی رو جذب کنه و به حالت پودینگ برسه. گهگاهی مخلوط رو هم بزنید تا دانه های چیا به هم نچسبه.
- قبل از سرو، یک بار دیگه هم بزنید تا دانه های چیا گلوله نباشه.
- روی پودینگ رو با شربت افرا یا عسل و مواد مورد علاقتون سرو کنید.
یادت نره:
این پودینگ به مدت حدود 5 روز در یخچال در ظرف در بسته به خوبی نگهداری میشه.
طرز تهیه پودینگ چیا یه دسر سالم و مقوی رو دوست داشتی؟ این دستور رو از طریق لینک های زیر میتونی برای دوستات بفرستی.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.