یکی از لذیذترین موادی که مورد علاقه گیاهخوران هست توفو یا پنیر سویاست. که با اون غذاهای متنوع و زیادی رو میشه درست کرد مثل: خوراک توفو، املت توفو، توفو سوخاری که جایگزین عالی برای مرغ و ماهی سوخاری هست.
توفو بصورت کبابی هم درست میشه و در کنار سبزیجات دیگه مثل کدو، فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه و… ترکیب فوق العاده سالم و خوشمزه ای داره.
مواد لازم برای توفوی کبابی:
- پنیر توفو ، 1 قالب، حدود 180 گرم
- کدو سبز کوچک، 2 عدد
- فلفل دلمه ای قرمز، 1 عدد
- فلفل دلمه ای زرد، 1 عدد
- پیاز قرمز، 1 عدد
- گوجه فرنگی گیلاسی، 2 پیمانه
- نمک، فلفل، به میزان لازم
- سس سویا، 2 پیمانه
- سس کباب
- دانه کنجد، 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کباب توفو گیاهی:
- برای حدود نیم ساعت روی توفو یک جسم سنگین قرار بدید تا آبش خارج بشه. سپس، توفو رو به صورت مکعب برش داده و در سس سویا مرینت کنید.
- سبزیجات آماده کنید: کدو سبز رو برش بزنید، فلفل دلمهای و پیاز قرمز رو به صورت مربع برش بدید. همه مواد رو به یک اندازه و سایز برش بدید.
- سبزیجات و توفو رو به صورت یکی در میان به سیخ بکشید.
- تابه گریل رو گرم کنید، با مقداری روغن زیتون چرب کنید و سپس سیخ ها رو درون اون قرار بدید و برای چند دقیقه هر طرف رو بپزید، تا سبزیجات نرمتر و کبابی بشن، اما له نشن. توفو باید قهوه ای طلایی بشه.
- درست در پایان پخت نمک و فلفل بزنید، سپس با سس مخصوص کباب برس بزنید و دانه های کنجد رو بپاشید.
- کباب رو از ظرف یا گریل بیرون بیارید و گرم سرو کنید.
حتما این کباب گیاهی و سبک رو در پیک نیکها و دورهمیهای خانوادگی درست کنید که خیلی میچسبه!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.