یکی از جایگزین های کشک لبنی برای گیاهخوارانی که از لبنیات استفاده نمیکنند و یا وگان ها کشک وگان هست که بسیار هم مقوی و خوشمزست و مزه خیلی نزدیکی به کشک لبنی داره. از این کشک گیاهی میتونید در تهیه انواع غذاهای گیاهی مثل کشک بادمجان وگان، آش رشته، آش شله قلمکار و … استفاده کنید.
کشک خانگی درست کردنش بسیار آسونه و فقط به 4 ماده اولیه نیاز دارید مغز گردو، آب، نمک و آبلیمو.😊
از خواص این کشک بخاطر وجود مغز گردو میتونم به امگا 3 و آنتی اکسیدان سرشاری که داره اشاره کنم و همینطور کشک منبع خوبی از برخی ویتامین ها و مواد معدنیه!
پس بریم که با هم طرز تهیه کشک وگان رو یاد بگیریم:
مواد لازم برای تهیه کشک وگان
- مغز گردو خام، 1 پیمانه
- آب، ½ لیوان
- آبلیمو، 4-5 قاشق غذاخوری
- نمک، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه کشک وگان، کشک غیر لبنی
- مغز گردوی خام رو به همراه نمک و آبلیمو در دستگاه میکسر بریزید.
- کم کم آب رو اضافه کنید و آنقدر میکس کنید تا گردو بخوبی له و صاف بشه و ترکیب سفید رنگی بدست بیاد.
- باید نه خیلی رقیق و نه خیلی سفت باشه مثل غلظت کشک.
- اگه خیلی سفت بود میتونید آب و یا آبلیمو اضافه کنید.
- اگه خیلی شل و رقیق بود بهش مغز گردو اضافه کنید و باز میکس کنید.
امیدوارم که طرز تهیه کشک گیاهی رو دوست داشته باشید و از اون در غذاهاتون استفاده کنید. طعمش عالیه!
ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
خیلی ممنون خیلی سالمتر و خوشمزه تر هست
سلام منیر جان
خوشحالیم که این دستور رو دوست داشتی
ممنون از دستور کشک وگن خانگی که توضیح دادین :*
خیلی خوشحالم که براتون مفید بوده 🙂
بی نهایت سپاسگزارم 🙏🏻🥰کشک گیاهی رو درست کردم برای کشک بادمجون وخیلی خوشمزه بود😍ممنونم
سلام. نوش جانتون