در اینجا طرز پخت راتاتویی؛ خوراک فرانسوی رو بهتون آموزش میدم. این خوراک در واقع سبزیجات تنوری شده و کاملاً رژیمیه که به سبک فرانسوی تهیه شده است. غذای سنتی فرانسوی سالم و گیاهی که میتونه به عنوان غذای اصلی باشه یا در کنار غذاهای دیگه سرو بشه. اگه میخواید به این غذا رنگ و لعاب بیشتری بدید، بادمجان یا فلفل دلمه ای اضافه کنید. عطر و طعم این غذا با پونه کوهی، مقداری رزماری، جعفری و سیر تازه بی نظیر میشه.
با وی جی ها برای آموزش غذای گیاهی خوراک گیاهی فرانسوی همراه باشید.
مواد لازم برای راتاتویی:
- سیب زمینی، 570 گرم (حدود 3 عدد سیب زمینی با اندازه متوسط)، پوست کنده و به صورت نازک خرد شده
- کدو سبز، 570 گرم (2 تا 3 کدو سبز)، نازک خرد شده به صورت گرد
- نمک و فلفل
- پونه کوهی خشک، 2 قاشق چایخوری / 3.6 گرم
- رزماری خشک، 1 قاشق چایخوری / 1.2 گرم
- جعفری تازه خرد شده، ½ پیمانه / 35 گرم
- سیر، 4 حبه، خرد شده
- روغن زیتون
- پوره گوجه فرنگی (یا ریز خرد شده بهمراه سس گوجه فرنگی)، یک پیمانه
- پیاز قرمز بزرگ 1 عدد یا 2 عدد پیاز متوسط که به صورت نازک و گرد برش خوردهاند.
طرز پخت راتاتویی؛ خوراک فرانسوی:
- فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی رو در طبقه وسط قرار بدید.
- سیب زمینی های حلقه شده و کدو سبز رو در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
- نمک، فلفل، پونه کوهی و رزماری رو اضافه کنید.
- جعفری تازه، سیر و دو قاشق روغن زیتون را آرام آرام به مواد بیافزایید.
- ظرف رو تکان بدید تا مطمئن باشید همه مواد یکدست آغشته شده باشند.
- یک تابه بزرگ گرد رو روی ماهیتابه بگذارید.
- نصف مقدار گوجه فرنگیها رو داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید تا کف ظرف رو بپوشونه.
- سیب زمینی، کدو سبز و پیازهای خرد شده رو به ترتیب به صورت ردیفی در تابه بچینید (یکی در میون کنار هم بچینید)
- اگر از مخلوط روغن زیتون و سیر باقی مانده، همه رو روی سبزیجات بریزید، سپس باقی گوجه فرنگی ها رو روی آن قرار دهید.
- در ظرف رو با فویل بپوشونید و به مدت 45 دقیقه بپزید.
- ظرف رو بیرون آورده و فویل رو بردارید، سپس ظرف رو دوباره روی اجاق گاز قرار بدید، (بدون اینکه پوشانده شود).
- 30-40 دقیقه دیگه تفت بدید یا تا زمانی که سبزیجات نرم و ذغالی شده و بیشتر مایعات تبخیر شود.
یادت نره:
فرها متفاوت هستند، بنابراین توجه کنید و در صورت لزوم غذا رو بررسی کنید.
این غذا رو به چه صورت سرو کنیم؟
به عنوان یک غذای اصلی وگان، این سبزیجات تنوری یونانی به راحتی یک خانواده چهار نفره رو سیر میکنه. این غذا با نان (در یونان با نان پیتا) یا برنج خورده میشه. و میتونید با زیتون و یک استارتر کوچیک مثل هوموس در کنارش سرو کنید.
امیدواریم از طرز پخت رتتویی یا راتاتویی این خوراک گیاهی فرانسوی لذت برده باشید. نوش جان♥
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.