امروز میخوایم طرز تهیه سس کارامل وگان که بسیار راحت و پرکاربرد هست رو به شما آموزش بدیم. سس کارامل رو هم در طرز تهیه انواع دسر، پنکیک، اوتمیل و هم به عنوان یک شکلات خوشمزه میتونید سرو کنید. این سس وقتی گرم بشه یک سس فوق العاده است اما وقتی در یخچال خنک بشه، تبدیل میشه به یه شکلات خوشمزه. روش کاربردی مورد علاقه من اینه که روی بستنی ریخته بشه.
با وی جی ها همراه باشید.
مواد لازم:
- کره نارگیل (ذوب شده)، ¼ پیمانه (60 میلی لیتر) *
- شربت افرا، ¼ پیمانه (60 میلی لیتر) *
- عصاره وانیل، ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه سس کارامل وگان:
- کره نارگیل رو با شیشه در بسته خودش در یک کاسه آب داغ ذوب کنید. سپس اون رو مخلوط کنید. به این دلیل که با ذوب شدنش روغن نارگیل جدا میشه و باید دوباره مخلوط بشه.
- یک چهارم پیمانه کره نارگیل رو اندازه کنید و اون رو درون یک کاسه قرار بدید.
- شربت افرا و وانیل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- روی بستنی یا هر چیز دیگری که به سس احتیاج دارد بریزید!
- در یک ظرف شیشه ای در یخچال نگهداری کنید و قبل از استفاده به آرامی گرم کنید. در غیر اینصورت، باقیمانده مواد رو در قالب بریزید و از آن لذت ببرید.
یادت نره:
*باید کره نارگیل باشه، کره کاکائو و یا روغن نارگیل نباشه. مطمئن بشید که روی شیشه نوشته شده باشه “کره نارگیل”.
* جایگزین های شربت افرا، عسل یا شیره خرما یا شهد آگاو هست.
* بهترین راه برای گرم کردن مجدد این سس اینه که ظرف رو در یک کاسه آب داغ بگذارید تا گرم بشه یا خیلی کوتاه اون رو در مایکروویو قرار بدید. معمولاً 10-15 ثانیه کافیه.
امیدوارم که از خوردنش لذت ببرید♥
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.