لازانیای خامگیاهی بدون پختن سالم، تازه و با طراوت و فوق العاده خوشمزه است. بدون سویا و ماکارونی پخته شده و به لطف برشهای ترد کدو سبز، لایه پنیری بادام هندی و بادام درختی، سس پستو و آووکادوی معطر و سس گوجه فرنگی شیرین، پر از طعم و بافت و رنگه. طرز تهیه لازانیای خامگیاهی بدون پختن خیلی راحته. با ما باشید…
غذاهای خامگیاهی سبک و سالم هستند و بهترین بخش اینه که نه از اجاق گاز استفاده میشه و نه قابلمهای در کاره! اما سرشار از مواد مغذی و سیر کننده است. این لازانیا بدون گوشت و خیلی خوشمزه و سالم تر از چیزی هست که فکرش رو بکنید. پس اگه گیاهخوار یا خامگیاهخوار هستین و یا حتی بدنبال یه غذای سالم و سبک برای سالم خواری هستید میتونین با خیال راحت این غذای گیاهی رو به لیست غذاهای خام خواری اضافه کنید.
اما شاید بپرسید آیا خامگیاهخواری خوب است؟
چه به دلایل سلامتی بخواهید طرز تهیه غذاهای خام گیاهخواری رو امتحان کنید، یا صرفاً از روی کنجکاوی، میتونم تضمین کنم که از این دستور غذا لذت خواهید برد!
تهیه یک غذای خامگیاهی همیشه سرگرم کننده و خلاقانه است. این نوع غذاها پتانسیل زیادی برای تغییرات در بدن شما دارن، برای سلامتی مفید و انرژی زا هستن، هیچ نیازی به پختن ندارن و خیلی سریع آماده میشن. به طور کلی این روش تغذیه شامل مقدار زیادی آجیل، دانه ها، غلات کامل جوانه زده و حبوبات است و به همین دلیل رژیم خام گیاهخواری ممکن است سلامت قلب را به دلیل تمرکز بر میوه ها و سبزیجات بهبود بخشد. کاهش فشار خون و کاهش خطر بیماری قلبی و سکته از مزایای اون هست.
برای شروع، خام خواری ممکنه ترسناک به نظر برسه و ایده ای برای غذاها نداشته باشید، اما واقعا اونقدرها هم سخت نیست، پس نگران نباشید و دستور غذاهای خامگیاهی رو از سایت وی جی ها دنبال کنید.
برای تهیه لازانیای خامگیاهی شما 3 لایه خوشمزه مختلف برای تهیه دارید. هر کدام از آنها واقعا ساده هستند، چون تنها کاری که انجام میدید اینه که همه چیز رو در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و سپس به یک بافت خمیری تبدیل کنید.
میتوانید لایههای لازانیا رو چند روز قبل آماده کنید و در ظرفهای درپوش دار داخل یخچال نگهداری کنید، هر زمان لازم داشتین فقط کافیه کدوها رو برش بزنید و لایه ای بچینید.
مواد لازم برای تهیه لازانیای خام گیاهی:
برای لایه سفید:
- بادام هندی خیس شده، ½ پیمانه
- بادام درختی خیس خورده و پوست کنده، ½ پیمانه
- آب لیمو ترش، نصف
- مخمر تغذیه ای، 2 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، به میزان لازم
برای لایه سبز:
- آووکادو، 1 عدد
- سبزی (مانند ریحان یا اسفناج)، 2 پیمانه
- سیر، 1 حبه
- مخمر تغذیه ای، 1 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش، نصف
- نمک، فلفل
برای لایه گوجه فرنگی:
- گوجه فرنگی خشک شده و خرد شده، ½ پیمانه
- گوجه گیلاسی نصف شده، 1 پیمانه
- ریحان تازه، یک مشت
- سیر، 1 حبه
- نمک، فلفل، به میزان لازم
برای سرو:
- 1 قاشق غذاخوری دانه کاج (یا مغز تخمه / بادام زمینی)
- 1 قاشق غذاخوری سیاه دانه
طرز تهیه لازانیای خام گیاهخواری بدون پختن:
- با استفاده از پوست کن یا رنده، کدو سبز رو به صورت نوارهای بلند از طول برش بدید.
- برای آماده سازی لایه ها اول برای لایه سفید، مواد رو داخل غذاساز بریزید و در صورت نیاز چند قاشق غذاخوری آب اضافه کنید. خیلی اجازه ندید خمیر بشه و کمی بافت دانهای داشته باشه بهتره.
- برای لایه پستو، آووکادو، سبزی یا سبزی دلخواه، سیر، مخمر مغذی، آب لیمو، نمک و فلفل رو در غذاساز اضافه بریزید و اونقدر هم بزنید تا یکدست بشه.
- برای لایه گوجه فرنگی، گوجه گیلاسی، گوجه فرنگی خشک شده، ریحان، سیر و ادویه رو در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
- برای لازانیای خامگیاهی یک لایه کدو سبز، یک لایه بادام هندی، یک لایه کدو سبز، یک لایه پستو، یک لایه کدو سبز و یک لایه سس گوجه فرنگی روی هم بچینید. این کار را تکرار کنید، سپس با یک لایه برش کدو سبز پایان بدید.
- آجیل و دانه های دلخواه روی لازانیای خام گیاهی بپاشید و از طعم خوب سلامتی لذت ببرید!
امیدوارم طرز تهیه لازانیای خامگیاهی بدون پختن رو دوست داشته باشید. شما در وی جی ها می تونید کلی غذای سالم و خوشمزه پیدا کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.