پیراشکی سبزیجات یه میان وعده و یا حتی یک وعده عالی و دوست داشتنیه که محبوب همه بخصوص بچههاست. پیراشکی انواع مختلفی داره و بسته به سلیقه میتونید مواد داخلی رو تغییر بدید این پیراشکی گیاهی با قارچ، جعفری، خیارشور، سویا و ترکیبات عالی دیگه است که طرز پختش در زیر برای شما آماده شده. بسیار خوشمزست و ساده و راحت درست میشه فقط کافیه طی مراحل پیش برید و اون رو تهیه و نوش جان کنید.
در این آموزش طرز تهیه پیراشکی در فر رو آموزش میدیم که از نوع سالم و رژیمی هست. این غذا میتونه یه گزینه خوب برای مهمان گیاهخوارتون و یا یکی از غذاهای تولد و مهمانیاتون باشه.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی سبزیجات:
- پودر خمیر پیراشکی آماده رشد، 1 بسته
- آب ولرم: 200 گرم (يک پیمانه)
- روغن مایع، 50 گرم ( يك چهارم پيمانه)
- جعفری، ریز خرد شده، ½ پیمانه
- قارچ، 250 گرم
- سویا، 1 پیمانه
- پیاز، 1 عدد
- زرشک، 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، به میزان لازم
- کره گیاهی، ذوب شده، 25 گرم
طرز تهیه پیراشکی سبزیجات:
- سویا رو در آب بخیسانید.
- خمیر پیراشکی رو طبق دستور آماده کنید بعد ازینکه پف کرد و ور اومد؛ کمی ورز بدید و به صورت گلولههایی با سایز متوسط فرم بدید.
- پیاز خرد شده رو به همراه سویا و ادویهها در روغن کم سرخ کنید.
- زرشک رو بشویید و به مخلوط سویا و پیاز اضافه کنید.
- قارچ خردشده، جعفری ریز خرد شده و خیار شور ریز خرد شده رو با مخلوط سویا به خوبی ترکیب کنید.
- فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
- گلوله های خمیر رو با وردنه پهن کنید تا بصورت یک دایره پهن در بیاد.
- یک قاشق از مواد رو در یک سمت خمیر قرار بدید.
- لبههای خمیر رو به سمت هم بیارید تا یه نیم دایره درست بشه و لبهها رو به شکل دالبر به هم وصل کنید.
- برای تمام خمیر این کار رو تکرار کنید.
- کف سینی فر رو چرب کنید و پیراشکیها رو روی سینی فر بچینید.
- روی پیراشکیها رو با برس کره آب شده بزنید.
- به دلخواه روی پیراشکیها رو سیاه دانه و کنجد بپاشید.
- پیراشکی ها رو در فر قرار بدید و تا وقتی کف پیراشکیها ترد و طلایی شدند شعله بالای فر رو روشن کنید تا سمت دیگه بپزه و طلایی بشه.
- پیراشکی گیاهی خوشمزه شما آماده است. نوش جان
یادت نره:
- پیراشکی رو هم میتونی در روغن سرخ کنی و هم میتونی در فر بپزی اما مطمئنا در فر پیراشکی سبزیجات رژیمی و سالمتری خواهی داشت چون از روغن کمتری استفاده میشه.
- خمیر پیراشکی ور آمده رو میتونی تا یک ماه در فریزر نگهداری کرده و در زمان لازم از اون استفاده کنی.
- خمیر پیراشکی نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشه، به اندازه ای آب اضافه کن که خمیر لطیفی حاصل بشه و به دست هم نچسبه. خمیر رو به خوبی ورز بده، ورز دادن باعث کاهش چسبندگی خمیر میشه.
- پیراشکی رو میتونی در کنار انواع سالاد و با سس دلخواه مثل کچاپ سرو کنی.
پیج ما رو در اینستاگرام دنبال کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.