آموزش امروز طرز تهیه کره نارگیل خانگی هست که علاوه بر خواص زیادی که داره توی دسرهای خوشمزه وگان میتونید ازش استفاده کنید. کره نارگیل رو برای ماساژ، به عنوان اسکراب بدن، مرطوب کننده پوست، پاک کننده آرایش و ماسک مو استفاده میکنند. همچنین کره نارگیل رو به عنوان جایگزین مارگارین در رژیم غذایی گیاهخواری و وگن برای تهیه انواع دسر، شکلات و آب نبات، کلوچه، پنکیک، غلات صبحانه، و انواع غذا به کار می برند.
ممکنه کره نارگیلی که از فروشگاه تهیه میکنید کمی گران باشه یا حتی در دسترس نباشه ولی کره نارگیل خانگی خیلی مقرون بصرفه تر هست و خودتون به راحتی میتونید در منزل تهیه کنید.
مواد لازم:
- پودر نارگیل، 4 پیمانه (320 گرم)
- روغن نارگیل، 1 قاشق غذاخوری (ذوب شده)
طرز تهیه کره نارگیل خانگی:
- 3 پیمانه پودر نارگیل به غذاساز اضافه کرده و اون رو پردازش کنید. بعد از 3-4 دقیقه و کمی گلوله میشه، اون موقع است که میتونید 1 پیمانه دیگه از پودر نارگیل رو اضافه کنید.
- به فرآیند ادامه بدید، تا آرام آرام به شکل خمیر در بیاد و منسجم بشه.
- روغن نارگیل رو در حال کار به دستگاه اضافه کرده و فرآیند رو ادامه بدید تا مایع بشه.
- دستگاه رو متوقف کنید و در صورت لزوم کناره ها رو به وسط جمع کنید.
- در کل حدود 12-15 دقیقه طول خواهد کشید تا به قوام مایع برسید.
یادت نره:
* هنگامی که پودر نارگیل ها مایع شد (همانطور که در عکس نشان داده شده)، هنوز هم یک بافت دانهای خواهد داشت، این همون چیزیه که میخواستیم. با این حال، اگه میخواهید کاملاً صاف باشه میتونید باز هم با مخلوط کن یا غذاساز اون رو پردازش کنید تا یکدست بشه.
* کره نارگیل رو در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگه دارید، معمولا جامد میشه، موقع استفاده اگه بخواین رقیق بشه ظرف رو در یک کاسه آب داغ قرار بدید تا ذوب بشه، خوب هم بزنید که آماده استفاده بشه.
* تا 2 هفته میتونید نگهداری کنید.
* گاهی اوقات ممکنه که کره نارگیل دو فاز بشه یعنی روغن از اون جدا شده و یک لایه در قسمت زیرین کره ایجاد کنه، شما میتونید اون رو تکان بدید یا کمی در مایکروویو گرم کنید تا دو قسمت با هم ترکیب شوند.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.